Inhoud dagproject

Stap in het voertuig van je dromen en reis naar de verste grenzen van je fantasie. Op een eenwieler naar Mars? Met een monstertruck naar de noordpool? Als jij het kan verzinnen, kan het ook op het toneel!

Hoe ga jij elke dag naar school? Op de fiets, met de auto, de bus, de trein, onderzeeër, vliegtuig, skippybal of de olifant? Op het toneel kan alles! Dus reizen we samen naar de maan. Lopen we op de bodem van de oceaan. Springen we met skippybal van winkel naar winkel. Misschien zijn we wel de snelste racers ter wereld!

Natuurlijk gaan we samen bouwen: aan raketten, fietsen, tractoren en nog veel meer. En wanneer je op je bestemming aankomt, zie je verbazingwekkende dingen en beleef je spannende avonturen. Dat levert een uitbundige theatervoorstelling op voor iedereen.

Dus stap in, stijg op, spring mee en gordels om. Er is plek voor de hele school tijdens dit sprankelende dagproject.

Dagproject
De hele school maakt een voorstelling…in één dag! Ons docententeam vliegt in en ontsteekt het theatrale vuur bij alle leerlingen, van de kleuters tot en met groep acht. Samen gaan we verzinnen, ontdekken, maken, knutselen én het podium op. Aan het eind van de dag staat iedereen te schitteren in een voorstelling die net zo uniek is als de leerlingen zelf.

Natuurlijk moet iedereen die voorstelling zien: alle papa’s en mama’s, alle opa’s en oma’s, broers, zussen en eigenlijk ook de burgemeester en de koning. Dat kan op school tijdens een feestelijke voorstelling, of met een gelikte video livestream of registratie. We kijken samen wat kan en mag.

Informatiepakket
Met het uitgebreide informatiepakket dat ruim vooraf wordt verstuurd, weet iedereen op school wat er gaat gebeuren: wat elke klas gaat doen, welke kostuums kunnen worden meegebracht en welke knutselopdrachten er gedaan gaan worden.

Elke klas krijgt in ieder geval een theater- of dansworkshop van 45 minuten, helemaal op niveau en met een afgebakend eindresultaat. Maar daarnaast moet er natuurlijk ook flink geknutseld worden om de voorstelling helemaal aan te kleden.

Aan alles is gedacht voor een fantastische ervaring voor leerlingen, leerkrachten en alle gezinnen. En dat theatrale vuur wat we aansteken? Dat gaat bij veel leerlingen nooit meer uit.

Educatie

Thema’s:

Reizen, vervoer, theater

Cultuurbeleving:

Deze workshop is met name een actieve theaterervaring.

Kerndoelen workshop:

Deze voorstelling sluit aan bij de kerndoelen 55, 56 & 34 van tule.slo.nl.

Algemene gegevens

Duur: gehele dag
Aantal deelnemers: max 30 per klas, minimaal 6 klassen
Doelgroep:  gehele school
Kosten: €2500,00 indicatie voor een school met 8 groepen. Specifieke kosten zijn via offerte op te vragen.
Educatie: Lesmap met knutselopdrachten aanwezig.
Bijzonderheden: School moet zorg dragen voor meerderen lokalen om te repeteren, een plek om te spelen, een goede geluidsinstallatie en microfoon. (Kan tegen meerprijs door Buro Bannink geregeld worden.)

Dit project is indien uitgevoerd bij een onderwijsinstelling vrijgesteld van btw.